« غلظت خون و علل یابی آن بر مبنای طب سنتیزانو و کیست زانو و راهکارها بر مبنای طب سنتی »

بخور جوش شیرین مورد نقد و بررسی استاد موسوی
#جوش_شیرین چرا

#جوش_شیرین یک ماده معروف است که برای طبخ #نان مورد استفاده قرار می گیرد و همیشه مورد انتقاد مردم و #پزشکان بوده است. به جهت آن که باعث زخم معده شده و در ضمن مانع جذب #ویتامین ها بخصوص گروه #ویتامین B می باشد

#جوش_شیرین در مقایسه با #اوکالیپتوس ، #تخم گشنیز ، #آویشن و امثال آن برای بخور مزیتی ندارد

باید تحقیق شود که بخور این دارو برای بافت خشک #ریه چه عوارضی دارد آیا همانند تأثیرش در دستگاه گوارش ویتامین ها را در ریه از بین می برد یا نه با توجه به این که #ریه بطور مستقیم خون را با هوای استنشاقی در آمیخته و به قلب می رساند

اثری ک ما در عمل از #بخور #جوش_شیرین دیدیم چیزی برتر از بخورهای دیگر ندارد. تازه بخورهای گیاهی هوای اتاق را هم ضد عفونی می کنند

مرطوب کردن #حنجره و #ریه به هرحال احساس خوبی به انسان می دهد حتی با بخور آب به تنهایی

ادعای درمان #کرونا با بخور جوش شیرین صحت ندارد و از مصادیق ( توهم درمان) است

وقتی این همه داروهای گیاهی خوب و آزمایش شده برای بخور هست چرا باید سراغ بخور با مواد شیمیایی رفت که این همه سؤال برانگیز هم هست


موضوعات: بدون موضوع
   شنبه 21 تیر 1399


فرم در حال بارگذاری ...