« مواد آرایشی مضر بر مبنای طب سنتی | گرمازدگی و راهکارهای طب سنتی » |
فصل تابستان و میوه های فصل تابستان بر مبنای طب سنتی
در سود و زیان میوههای تابستانی
دکتر انوشیروانی، استادیار دانشکده طب ایرانی مشهد
برخی از میوههای تابستانی مانند زردآلو، هلو، آلو، و شلیل از خانواده گلسرخیان هستند.
این میوهها در حالت رسیده آبدار شیرین، هم غذای لطیف محسوب میشوند و هم به تامین رطوبت بدن کمک میکنند؛ و ضمناً مواد قندی موسیلاژی آنها این آبرسانی را پایدارتر میکند.
میوههای یادشده برای کسانی که لاغر خشکیده و نحیف هستند سودمند میباشند؛ اما حتی در همین افراد اگر معده رطوبت غیرطبیعی داشته باشد مصرف آنها بیزیان نیست و میتواند ریفلاکس و نفخ و آبریزش دهان را افزایش دهد.
در چنین مواردی پیشنهاد میکنم دو ساعت پیش و پس از این میوهها نوشیدنی یا غذای آبکی مصرف نشود، و تا جایی که ممکن است جایگزین یک وعده غذا شوند یا بعنوان یک میانوعده غذایی مصرف گردند.
کسانی که نفخ و ریفلاکس شدید دارند، بهتر است بجای زردآلوی تازه و هلوی تازه از برگه خشک آنها استفاده کنند.
فرم در حال بارگذاری ...